تهران خیابان انقلاب، تقاطع فلسطین، ساختمان مهر (پلاک 312)، طبقه چهارم واحد ۱۰
مهاجرت

مهاجرت

مهاجرت

شما حتماً کلمه مهاجرت به گوشتان خورده و با معنای آن تا حدودی آشنایی دارید! ولی امروز ما قصد داریم تا شما را به صورت دقیق با ترک وطن و محل سکونت فعلی، دلایل، انواع و شرایط آن آشنا کنیم. در ابتدا بهتر است معنای آن را باهم مرور کنیم، این واژه عموماً به جابه‌جایی و نقل مکان کردن طولانی مدت گفته می‌شود. بسیاری از افراد تصور می‌کنند به بازدیدکنندگان و توریست‌هایی که برای مدتی در کشوری اقامت می‌کنند نیز مهاجر می‌گویند که این اشتباه بوده و به این افراد اطلاق نمی‌شود.

مهاجرت چیست ؟

تا به حال کوچ به گوشتان خورده است؟ باید بدانید انسان نیز کوچ می‌کند که در اصطلاح به آن مهاجرت می‌گویند. همانطور که گفته شد مهاجرت سفر و اقامت طولانی مدت در کشور بیگانه به شمار می‌رود. در واقع این امر اقدام بین‌المللی و همه‌گیری است که مردم کشوری به کشور دیگر رفته که در کشور مقصد بومی محسوب نشده و تبعه آنجا نیستند. شاید با خود بگویید چرا مردم چنین تصمیمی گرفته و به جایی می‌روند که با فرهنگ و مردم شناختی ندارند. در ذیل دلایل مهاجرت مردم را برایتان آورده‌ایم، پیش از آن باید بدانید چنانچه شما قصد جابه‌جایی و ترک دیار کرده‌اید، به یک دارالترجمه رسمی نیز نیاز دارید تا بتواند به خوبی تمام مدارک مورد نیازتان را ترجمه کرده تا در روند گرفتن ویزا دچار مشکل نشوید.

دلایل مهاجرت

معمولاً کوچ و رفتن از سرزمین و خانه مادری دلایل بسیار متنوع و زیادی دارد و گستردگی دلایل باعث شده تا نتوانیم به تک تک آنها اشاره کنیم. ولیکن سعی کرده‌ایم طبق آمار اخیر بیشترین دلایل را برایتان بازگو کنیم. دلایل مطالبه و درخواست مردم برای زندگی و گرفتن اقامت دائم و شهروندی کشور دیگر گستردگی بسیار زیادی دارد، دلایل مالی و شرایط اقتصادی گرفته تا دلایل سیاسی و اجتماعی و محیطی… همگی می‌تواند بهانه‌ای بسیار محکم برای افراد باشند تا شهر و کشور محل سکونت خود را رها کرده و برای همیشه از آنجا برود.

همچنین مهاجرت می‌تواند دلایل محکم‌تری همانند دور شدن از شرایط نامناسب محل اقامت مثل جنگ، بیماری، بیکاری و فقر و … داشته‌باشد.

یکی از بیشترین آمارهای مهاجرت افراد را می‌توان به کمبود و نبود امکانات رفاهی در کشور مبدا اشاره کرد، در واقع مردم می‌کوشند برای تحصیل و کار و البته زندگی بهتر به جایی بروند که امکانات آموزشی و رفاهی بهتر و بیشتری دارد.

به صورت مجزا و تیتر‌وار مهمترین دلایل مهاجرت افراد به شرح ذیل می‌باشد:

  • زندگی در مکانی که استادردهای بالاتر و بهتری از محل سکونت خود دارد
  • تحصیل در شرایط بهتر و اطمینان از بازار کار برای آینده
  • دور شدن از شرایط بد جامعه و رسیدن به آرامش (سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و …)
  • رفتن به مکان امن و زندگی آسوده (بی‌خانمانی و درماندگی پس از بلاهای آسمانی و جنگ و …)
مهاجرت چیست ؟

انواع مهاجرت

حتماً می‌دانید که گرفتن اقامت دائم انواع مختلفی دارد و شما ملزم به ارائه مدارک و ترجمه رسمی تمام مدارک از دارالترجه معتبر و رسمی مرتبط با نوع مهاجرت و نوع اقامت هستید. لذا پیشنهاد می‌کنیم با انواع مهاجرت آشنا شوید:

  • جابه‌جایی داخلی که در این نوع فرد از کشور یا قاره و یا ایالت خود خارج نمی‌شود و در داخل حرکت می‌کند.
  • جابه‌جایی خارجی که فرد از کشور یا قاره و یا ایالت خود بیرون رفته و به صورت کلی از محل سکونت خود بیرون می‌رود.
  • جابه‌جایی فصلی که فرد بر اساس شغل و یا موقعیت اجتماعی و شرایط آب و هوایی مجبور به تغییر محل سکونت در ماه‌ها و فصول سال می‌شود.

روش‌های مهاجرت

نکته جالب درباره سفر و ترک محل سکونت این است که می‌توانید برای رفتن جدا از موارد ذکر شده دلایل محکم و خوب دیگری نیز داشته ‌باشید. ما در این قسمت سعی داریم تا انواع آن را برای شما بازگو کنیم و توضیح مختصری درباره هرکدام به شما بدهیم. چنانچه سوال و یا مسئله‌ای داشتید بهتر است با کارشناسان ما در دارالترجمه رسمی کاخ تماس گرفته و از آنها مشاوره بگیرید.

اقامت دائم از طریق تولد: به این صورت است که شما فرزند خود را در کشور دیگری به دنیا می‌آورید و پس از آن فرزند شما شهروند آن کشور به شمار می‌رود.

اقامت دائم از طریق ازدواج: به این صورت است که شما با فردی که تبعه کشور دیگریست ازدواج می‌کنید و پس از آن تصمیم می‌گیرید که در کشور محل سکونت همسرتان زندگی کنید.

اقامت تحصیلی: به این صورت است که شما در هر مقطعی که هستید با ارائه مدارک می‌توانید درخواست بدهید در کشور دیگری به ادامه تحصیل بپردازید، در صورت تایید، شما به آن کشور سفر کرده و تا اتمام تحصیلتان، شهروند آن کشور به شمار می‌روید.

اقامت کاری: به این شکل است که حرفه و شغل شما در کشوری خواهان و جای رشد دارد، بنابراین طی گذراندن مراحل و ثبت درخواست و گرفتن اجازه، می‌توانید به کشور مقصد رفته و تا زمان اتمام اجازه و یا اقامت خود مشغول کار شوید.

اقامت سرمایه‌گذاری: بدین نحو است که شما در پروژه و یا کار و رشته‌ای در کشور مقصد سرمایه‌گذاری بلند مدت می‌کنید و پس از آن می‌توانید به آن کشور وارد شده و شهروندی آنجا را بگیرید.

اقامت پناهندگی: کشورهای توسعه یافته این امکان را برای افراد کشورهای جنگ زده و تحت سلطه کمونیست‌ها فراهم کرده‌اند که به کشورشان پناه آورده و ورود کنند. اقامت و ترک کشور از طریق پناهندگی را کشورها و انسان‌ها کار درست و عقلانی نمی‌دانند.

انواع مهاجرت

اقدامات اولیه برای مهاجرت

از ابتدایی‌ترین قدم‌ها برای مهاجرت این است که کشور مقصد خود را انتخاب نمایید. سپس می‌بایست بررسی نمایید که آیا کشور ایده‌آلی برای زندگی شما هست یا خیر و می‌تواند تمام نیازهای شما را برآورده کند؟ لازم به ذکر است شما باید با خودتان صادق باشید و ببینید شرایط مهاجرت را از ابتدا دارید یا خیر؟ بررسی‌های شما باید بسیار سخت و دقیق باشد چرا که رها کردن و رفتن یک تصمیم و حرکت بزرگ است و هزینه‌های زیادی در بر‌دارد. به صورت کلی 3 مرحله زیر را به خوبی رعایت کرده و به درستی رد کنید، می‌توانید تجربه موفق و خوبی در  این زمینه داشته ‌باشید.

  • ارزیابی مقصد سفر و قصد شما
  • مشاوره دقیق و درست درباره قصد و مقصد
  • اقدام به موقع و حساب شده به سمت مقصد

سخن پایانی

رفتن طولانی مدت و یا دائمی در سرزمین مادری یک تصمیم بزرگ و آینده‌ساز برای هر کسی به شمار می‌رود، تصمیمی که ممکن است پله‌ای برای موفقیت و زندگی عالی هر کس باشد و یا چاهی برای گیر‌افتادن و پرتاب شدن به جایی خیلی عقب‌تر از نقطه شروع. ترجمه رسمی کاخ تمامی استانداردهای ترجمه مدارک را رعایت می‌کند، لذا با خیالی آسوده مدارک خود را به ما بسپارید تا به بهترین روش ویزای شما در سفارت مقصد تایید شود.

مقالات مرتبط
پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.قسمتهای مورد نیاز علامت گذاری شده اند *